Spectacolul „Credit”, în premieră la Teatrul Tineretului Metropolis

„Credit” de Matt Hartley, regizat de George Lepădatu, un spectacol plin de emoţie, umor şi vitalitate, se va juca în premieră, în datele de 1 şi 2 mai, de la ora 20.00, la Teatrul Tineretului Metropolis.

O garsonieră, două cupluri, zero intimitate. O serie de situaţii comice lasă impresia că totul e normal până când banii devin mai importanţi decât prietenia. Decizia de a împărţi o garsonieră scoate la iveală ce se poate întâmpla atunci când intimitatea şi principiile sunt încălcate.

„Credit” este despre cum job-ul sau banii pot defini cine suntem şi cum o societate ce nu-ţi lasă prea multe opţiuni poate modifica percepţia despre sine şi prietenia cu ceilalţi. Deşi este o comedie dulce-amară, piesa reuşeşte să fie şi o interogaţie profundă asupra unor subiecte la zi, deopotrivă personale şi politice: acceptarea propriei mediocrităţi, inegalitatea şi mobilitatea socială, privilegiul de clasă, lăcomia şi moralitatea.

„Spectacolul „Credit” este despre fragilitatea vremurilor pe care le trăim. Este despre orice tânăr care caută stabilitate şi o viaţă de cuplu care să conducă spre o căsnicie fericită. Prin moştenirea unei sume considerabile, relaţiile de prietenie dintre personaje sunt puse la îndoială.”, declară regizorul spectacolului, George Lepădatu. 

În distribuţie: Diana Mănăilă, Jawad Shahbazimoghadam, Ana Bumbac, Andrei Barbu. Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani. 

Citește și Teatrul Bolşoi din Moscova retrage baletul „Nureev” pentru conţinutul său LGBT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *