Spectacolul „Eu sunt propria mea soţie”, în premieră la Teatrul Mic, pe 30 ianuarie

Spectacolul „Eu sunt propria mea soţie” de Doug Wright va fi prezentat la Sala Studio a Teatrului Mic, în premieră oficială, pe 30 ianuarie, de la ora 19,00, informează organizatorii.

Doug Wright este un dramaturg și scenarist american, cu o carieră remarcabilă în lumea teatrului și cinematografiei, cunoscut pentru piesa sa de teatru „I am my own wife” (Eu sunt propria mea soţie), care a primit în anul 2004 Premiul Pulitzer pentru Teatru și Tony Award pentru Cel mai bun spectacol. Acesta este apreciat pentru felul în care provoacă publicul să reflecte asupra lumii și condiției umane, explorând psihologia personajelor și prin creațiile sale.

Producţia, un one man show cu actorul Gabi Costin, prezintă o poveste plină de amintiri, nuanţe şi emoţii puternice ale lui Charlotte von Mahlsdorf, un personaj cu multiple straturi şi secrete, din renumitul text, bazat pe o poveste reală.

Spectacolul explorează complexitatea identităţii şi lupta pentru autenticitate, reuşind să îmbine umorul, dramatismul şi introspecţia într-o poveste tulburătoare despre identitate şi autodescoperire, se arată în comunicat.

Traducerea şi regia sunt semnate de Teodora Petre, scenografia şi lighting designul de Ioana Pashca, mişcarea scenă – Alina Petrică, muzica originală – Cezar Antal, iar video Gabi Costin.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro şi de la casele de bilete ale Teatrului Mic. 

Citește și Un nou spectacol semnat de Radu Afrim la Teatrul Naţional din Bucureşti