Spectacolul ‘Godot Love Station’, în premieră la Teatrul Godot

Spectacolul „Godot Love Station”, în regia actorului Radu Gabriel, va fi prezentat în premieră joi, de la ora 20,00, la sediul Teatrului Godot de la Palatul Bragadiru.

„După succesul înregistrat de spectacolul ‘Hotel Godot’, echipa de tineri actori a Teatrului Godot propune o nouă seară de ’10 minute plays’, un format ce prezintă o serie de piese scurte, cu final neaşteptat, în grandioasa sală de spectacole a Palatului Bragadiru”, se arată într-un comunicat de presă.

„Godot Love Station” prezintă şase actori în 16 personaje, o cavalcadă de situaţii comice în care rolurile se schimbă precum capriciile iubirii, cu: Ana Radu, Vlad Brumaru, Andrada Fuscaş, Ana Maria Pop, Vladimir Purdel, David Drugaru.

Citește și MASS, cel mai nou spectacol TNRS, are avanpremiera pe 8 septembrie

Iubirea, eterna poveste – mereu la fel, mereu altfel. O mireasă răpită de la altar, o iubire perfectă într-o sală de aşteptare, un jaf armat pus la cale de nişte (ne)pricepuţi, un divorţ cu năbădăi şi alte istorioare amuzante, într-o colecţie de comedii scurte, cu personaje spumoase şi o cascadă de situaţii trăznite, se arată în prezentarea spectacolului.

Biletele se pot achiziţiona atât de pe site-ul teatrului, cât şi pe platformele partenere – Bilete.ro, Iabilet şi Eventbook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *