Spectacolul ”Măcel” de Yasmina Reza, în premieră la Teatrul Mic

Spectacolul „Măcel” de Yasmina Reza, în montarea Andreei Grămoşteanu, va fi prezentat în premieră pe 21 septembrie, de la ora 19,00, la Sala Studio – Gabroveni 57, a anunţat, miercuri, Teatrul Mic.

În rolurile principale sunt distribuiţi actorii Manuela Hărăbor, Marin Grigore, Claudia Prec şi Andrei Seuşan.

Textul ce stă la baza spectacolului este comedia neagră „Zeul măcelului”/”Le Dieu du carnage”, scrisă în 2006 de Yasmina Reza şi regizată de autoare însăşi, doi ani mai târziu, pe scena Teatrului Antoine din Paris, cu celebra Isabelle Hupert în distribuţie.

„Două realităţi aparent paralele, fără un posibil punct de congruenţă. Două cupluri din lumi diferite obligate să se intersecteze în urma unui ‘accident’ produs de un conflict între copii. Un caz minor de neînţelegere ce escaladează într-o luptă de putere între părinţi. O comedie cu accente dramatice care ridică întrebarea: cine este de fapt victima şi cine este călăul? Sau, cine este părintele şi cine este copilul?”, se arată în descrierea spectacolului.

Următoarele reprezentaţii sunt programate pe 29 septembrie, 8, 14 şi 30 octombrie.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro şi de la casele de bilete ale Teatrului Mic.

Citește și Teatrul de Păpuși ”Gulliver” este acum Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver