Spectacolul „Mica sirenă”, pe 28 şi 29 iunie, la Teatrul Ion Creangă

Spectacolul „Mica sirenă”, o adaptare după basmul scris de Hans Christian Andersen, este programat pe 28 şi 29 iunie, la Teatrul Ion Creangă.

Adresat copiilor cu vârsta peste 4 ani, spectacolul va avea avanpremiera pe 28 iunie, de la ora 18,00, iar premiera pe 29 iunie, de la ora 18,00, în cadrul Stagiunii estivale VăraTIC, care se desfăşoară la Sala Mică din Strada Biserica Amzei nr. 21-23.

Scenariul şi regia sunt semnate de Gabriela Dumitru, coloana sonoră de Andrei Petre-Tatu, decorul de Andrei Răduţ, iar costumele de Roxana Răduţ.

Spectacolul le oferă copiilor o experienţă „unică şi fascinantă” în lumea oceanelor, un spaţiu „captivant şi colorat” creat cu ajutorul videoproiecţiilor.

Biletele pentru reprezentaţiile din 28 iunie (avanpremieră), 29 iunie (premieră) şi 30 iunie pot fi achiziţionate fie online prin intermediul reţelelor Entertix şi Myticket, fie de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă – tel. 0767 934 374.

Noua producţie a Teatrului Ion Creangă face parte din programul „Educaţie Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani”, care are ca scop dezvoltarea imaginaţiei şi creativităţii micuţilor de vârste preşcolare, prin intermediul mijloacelor teatrale.

Citește și Spectacole, expoziţii şi activităţi educative la Teatrul „Ţăndărică” pe tot parcursul lunii iunie