Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” va fi prezentat pe 10 aprilie la Sala mică a Teatrului „Ion Creangă”

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, în regia lui Andrei Răduţ, va fi prezentat, în premieră, pe 10 aprilie la Sala mică a Teatrului „Ion Creangă”.

Potrivit unui comunicat de presă, spectacolul va fi prezentat şi pe 8 aprilie, în avanpremieră.

Echipa de creaţie a spectacolului propune o cheie modernă, în care elementele de decor minimalist vor fi învăluite în videoproiecţii spectaculoase cu scopul de a transpune micii spectatori în universul personajelor fantastice.

Actorii Teatrului „Ion Creangă” – Vlad Linţă, Cristian Boeriu şi Ciprian Niculae – vor interpreta într-o cheie anecdotică, plină de haz, personaje care ascund sub „masca” unor animale comportamentul personificat al tipologiilor umane.

Noua producţie propusă de Teatrul „Ion Creangă” face parte din programul „ideaTIC. Laboratorul de poveşti”, care presupune producţii iniţiate de actorii teatrului, bazate pe texte clasice, adaptări sau chiar scenarii proprii, cu scopul de a readuce în atenţia publicului titluri îndrăgite din literatura clasică pentru copii.

Biletele pentru avanpremieră pot fi achiziţionate fie online prin intermediul reţelelor Entertix şi Myticket, fie de la Casa de Bilete a Teatrului „Ion Creangă”.

Reprezentațiile programate pe 10 aprilie (premiera) şi pe 17 aprilie sunt sold-out. 

Citește și Expoziția ”Nicolae Titulescu, lider al diplomației românești şi europene”, la Muzeul Țării Crișurilor din Oradea