Spectacolul ”Vino veritas” de David MacGregor – premieră la Teatrul Godot

Spectacolul ”Vino veritas” de David MacGregor, în regia lui Daniel Popa, va fi prezentat în premieră de Teatrul Godot, joi, de la ora 20,00, la Palatul Bragadiru din Bucureşti.

Din distribuţia spectacolului fac parte Mirela Zeţa, Andreea Mateiu/Ana-Maria Pop, George Remeş şi Marius Călugăriţa.

„Vino veritas” este o comedie neagră tradusă şi adaptată de George Remeş. Spectacolul a avut reprezentaţii pe scene din întreaga lume, dar şi de o ecranizare omonimă, în anul 2013, cu regia semnată de Sarah Knight.

”Este noaptea de Halloween, dar toate măştile cad. Când două cupluri beau împreună un ciudat vin albastru, secretele lor încep să iasă la iveală, dezvăluind adevăraţii monştri”, se arată în descrierea spectacolului.

Actorul George Remeş, autor şi al traducerii şi adaptării spectacolului, a declarat că „Vino veritas” este o comedie pe care a găsit-o în urmă cu patru ani.

„La un moment dat am găsit acest text – sunt vreo patru ani de când l-am găsit. Mi-a plăcut mult pentru că este o comedie, dar în acelaşi timp este ceva care te pune şi pe gânduri, este ceva la care poţi vărsa şi o lacrimă la un moment dat, dar după aceea râzi din nou, e un fel de râsu’-plânsu’ textul acesta. Alegerea a venit firesc în momentul când am făcut parteneriatul cu actualul meu asociat de aici, de la Palatul Bragadiru, Marcel Vulpoi, care m-a întrebat dacă nu am o piesă despre vin.

Citește și Spectacolul ”Agnes, aleasa lui Dumnezeu” – avanpremieră la Teatrul Nottara

Am spus că am iar replica a fost ‘Sper că este o comedie’. I-am spus că este şi una, şi cealaltă. A spus că textul este superb, că îi place foarte mult şi că trebuie să-l facem. Doream de mult să îl fac, n-am apucat şi în momentul când a zis că putem să pornim a fost ‘the perfect match'”, a spus George Remeş, pentru AGERPRES, după avanpremiera spectacolului care a avut loc, miercuri seară, la Palatul Bragadiru.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul Teatrului Godot şi de pe platformele de ticketing – mystage.robilete.roiabilet.roeventbook.ro.

Un bilet simplu poate fi achiziţionat la preţul de 80 de lei,  iar un tichet „Theatre & wine tasting menu” are preţul de 200 de lei.

”Pachetul ‘Theatre & wine tasting menu” include un bilet de teatru şi meniu ‘Wine Tasting’ pentru o persoană, o selecţie de trei vinuri pentru degustare, alături de platouri – ‘cold cuts cheese & meat’, pentru un ‘wine pairing’ desăvârşit”, precizează organizatorii.

Următoarea reprezentaţie va avea loc pe 5 februarie, de la ora 19,00.