Teatrelli caută spectatori-voluntari pentru filmările musicalului ”Maria de Buenos Aires”

Teatrelli caută 30 de spectatori-voluntari care să participe, pe 7 şi 8 septembrie, la filmările musicalului ”Maria de Buenos Aires”, semnat de Răzvan Mazilu.

Filmările vor avea loc la Teatrelli, în Piaţa Lahovari, numărul 7, şi se vor desfăşura în intervalul orar 12,00 – 21,00, atât în data de 7, cât şi în data de 8 septembrie, participarea fiind necesară în ambele zile de filmare.

Spectatorii-voluntari care îşi doresc să facă parte din această poveste, în calitate de public, şi să descopere cum se desfăşoară filmările unei producţii de musical în regia lui Răzvan Mazilu se pot înscrie printr-un email la adresa teatrelli@creart.ro până pe 31 august, precizează sursa citată.

Citește și Teatrul de Stat Constanţa a obţinut premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol – „Ziua Z”

Spectacolul îi are în rolurile principale pe Ana Bianca Popescu, Gheorghe Visu şi Lucian Ionescu, cu participarea lui Emy Drăgoi la acordeon. Decorul este imaginat de Dragoş Buhagiar.

„Maria de Buenos Aires” este o explozie de culoare, magie, senzualitate şi tango, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla şi într-un decor care recreează atmosfera decadentă a oraşului Buenos Aires de la începutul secolului XX, se arată în descrierea spectacolului.

Pentru rolul „Mariei”, Ana Bianca Popescu a fost nominalizată la premiul UNITER 2022 pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Tot în acest an, Răzvan Mazilu a fost distins cu Premiul special UNITER pentru dezvoltarea spectacolului de musical în România.