„Teatru în Sectorul 5” – mini-stagiune de spectacole Unteatru

O mini-stagiune cu spectacole, la care accesul este gratuit, va fi oferită, de luni până pe 14 decembrie, de Unteatru, în cadrul celei de-a doua ediţii a programului „Teatru în Sectorul 5”, informează un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul va fi deschis luni, de la ora 19,30, cu spectacolul „Ce zile frumoase”, cu Sabrina Iaşchevici şi Ionuţ Vişan, una dintre cele mai longevive producţii din repertoriul Unteatru.

Marţi, de la ora 20,00, va fi prezentat spectacolul „Venus in fur”, regia Elena Morar, cu Silva Helena Schmidt şi Richard Bovnoczki, iar miercuri, de la 19,30, este programat spectacolul de teatru coregrafic semnat de Miriam Răducanu, „Poezia Visului”, cu Lari Giorgescu.

În aceiaşi zi, de la ora 20,00, publicul este invitat să intre în culisele teatrului independent alături de „(IN)DEPENDENŢII”, un spectacol de Catinca Drăgănescu, cu Mihaela Rădescu, Florina Gleznea şi Andrei Raicu.

Pe 7 decembrie, Lari Giorgescu revine pe scenă în „Eine Kleine Nachtmusik”, un spectacol coregrafic semnat de Gigi Căciuleanu, iar sâmbătă, Alex Ştefănescu şi chitara lui vin în concert cu nouă piese remixate.

Duminică, actorii Alina Berzunţeanu şi Istva Teglas vor putea fi văzuţi, de la ora 20,00, în spectacolul „O familie fericită”.

Seria de spectacole continuă pe 12 decembrie, de la ora 20,00, cu „Risipire”, regia Vlad Bălan, cu Camelia Pintilie, Corina Moise şi Denisa Nicolae, şi se va încheia pe 14 decembrie cu două spectacole: „5 ore cu Mario”, regia Mariana Cămărăşan, de la ora 19,30, şi noul spectacol „Otrava” în regia lui Toma Dănilă, cu Alina Berzunţeanu şi Cezar Antal.

„Teatru în Sectorul 5” este un proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023.

Citește și UNATC a redobândit în instanţă dreptul de administrare asupra Studioului de Teatru Casandra