Teatrul Evreiesc de Stat organizează cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Idiş TES FEST

Teatrul Evreiesc de Stat organizează în perioada 27-29 mai 2022 cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Idiş TES FEST, în cele trei zile de festival urmând să fie prezentate în premieră, pe scena TES, evenimente realizate în colaborare cu artişti internaţionali, reprezentanţi ai limbii şi culturii idiş.

Programul TES FEST va include concerte, spectacole de teatru, un workshop de muzică klezmer, dar şi un eveniment dedicat celor mici, rezultat în urma desfăşurării unor ateliere de teatru pentru copii, accesul publicului fiind gratuit, a anunţat un comunicat de presă al TES.

Astfel, sâmbătă, 28 mai, de la ora 19.00 va avea loc concertul YIDDISH TROTTER.

Duminică, 29 mai, de la ora 11.00, va avea loc spectacolul pentru copii Baby TES FEST, iar de la ora 19.00 premiera spectacolului MANGERKABARET.

Festivalul Internaţional de Teatru Idiş TES FEST îşi propune să celebreze în fiecare an Ziua Limbii şi Teatrului Idiş, să creeze o poartă spre cunoaştere, înţelegere şi diversitate culturală.

Accesul publicului la toate evenimentele prezentate în cadrul celei de-a VII-a ediţii TES FEST, atât online, cât şi offline, este gratuit, cu rezervare prealabilă.

Citește și Ambasadorul Germaniei: Viaţa evreiască ne uneşte; avem o tradiţie comună a culturii evreieşti în ţările noastre