Teatrul Infinit deschide în noiembrie stagiunea de spectacole dedicată copiilor

Teatrul Infinit deschide în noiembrie stagiunea de spectacole dedicată copiilor. Astfel, publicul se va putea bucura de  spectacole precum ”Fata babei și fata moșneagului” pe 19 noiembrie și ”Hansel și Gretel„ pe 26 noiembrie. Pentru luna decembrie sunt prezăvute mai multe surprize ce vor fi comunicate publicului la momentul oportun.

”Spectacolele pentru copii au un mod aparte de a releva esența, de a le oferi micuților șansa unor întâlniri cu adevărul în versiunea cât mai comprehensibilă. Teatrul Inifnit mizează pe această șansă în timp ce oferă un înalt nivel de calitate a actului artistic. Această miză este chintesența misiunii noastre.

Spectacolele pentru copii, pe lângă faptul că oferă eterogenitate unui repertoriu de teatru ele ne ajută să ținem treaz copilul din noi, iar la Teatrul Infinit îl putem deștepta sau cultiva întocmai”, subliniază Boris Focșa, regizorul și creatorul Teatrului Infinit.  

Infinit Teatru Infinit dispune de-o echipă de creație care are la activ o experiență de mai bine de două decenii în domeniul artei teatrale; echipă care a realizat numeroase proiecte de teatru apreciate la diverse forumuri  și laureate a diverse premii internaționale.

Din prisma unei estetici teatrale moderne și a unei abordări inedite, Teatru Infinit își propune să reunească prin actul lui de creație diverse generații de actori, școli de teatru, viziuni artistice.

Mai multe detalii vor fi comunicate ulterior pe site (detalii aici) si pe pagina de facebook (detalii aici).

Citește și Asociația Re:Rise prezintă la Teatrul Odeon 4 iulie 1977. Cutremurul neștiut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *