Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca a fost spart de hoți duminică noaptea

Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca a fost spart de hoți, duminică noaptea, care au fugit din instituție cu o sumă importantă de bani. Sesizarea Poliţiei s-a făcut luni dimineaţă, iar anchetatorii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat, potrivit Monitorul de Cluj.

Poliția a fost sesizată luni dimineața, 6 decembrie, în jurul orei 6.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, de pătrunderea unor persoane într-o clădire destinată spectacolelor culturale din municipiul Cluj-Napoca.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, alături de poliţişti criminalişti , iar din verificările preliminare efectuate la faţa locului a reieşit faptul că în intervalul orar 2.30 – 3.00, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în interiorul clădirii, fiind sustrasă o sumă de bani dintr-un fişet metalic”, au transmis, luni, reprezentanții Poliției Cluj.

De asemenea, a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Totodată, activitățile specifice, derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

Citește și Ateneul, noua victimă a „graffiti tag-urilor”