Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii de interior 2021-2022 cu spectacolul

Teatrul Masca vă invită sâmbătă 9 octombrie de la ora 19.00 la spectacolul ,,Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”.

Subiectul spectacolului este o altfel de poveste de dragoste. El și Ea sunt unicii supraviețuitori ai sfârșitului lumii. Singuri, pe o planetă pustiită, sunt nevoiți să ia totul de la capăt, să redescopere lumea, zeii, pe ei înșiși. Și ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, de undeva, din umbră, o forță misterioasă îi atrage din ce în ce mai puternic: Zidul!

Mihai Mălaimare semnează scenariul și regia acestui spectacol nonverbal. El și Ea sunt singurele ființe rămase pe Pământ și împreună oferă, prin iubire, speranța unui nou „Mâine”.

Din distribuția spectacolului fac parte doi dintre cei mai importanți actori ai Teatrului Masca ajunși la maturitatea artistică, Alina Crăiță și Valentin Mihalache.

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii” este un spectacol care a avut premiera în stagiunea trecută dar care, din cauza condițiilor impuse de pandemie, a avut doar 9 reprezentații.

Citește și Expoziţie de fotografie In Memoriam Ion Caramitru, vernisată la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău

Teatrul Masca își așteaptă spectatorii într-un mediu sigur, pe cât este posibil având în vedere situația actuală. În acest sens actorii, tehnicienii și personalul de sală al Teatrului Masca sunt vaccinați și se testează săptămânal, inclusiv în ziua spectacolului.

Biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea intrării în sala de spectacol.

Biletele se pot achiziționa ONLINE de pe platforma mySTAGE:

https://www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652?af=41 sau de la casa de bilete a teatrului ( Bd.Uverturii nr.14)

Accesul la spectacol este permis pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID.

  *Spectacol nerecomandat sub 16 ani.