The Rolling Stones şi Mick Jagger îşi lansează conturile oficiale de TikTok

Formaţia britanică The Rolling Stones îşi lansează contul oficial de TikTok (@TheRollingStones) şi le oferă creatorilor din întreaga lume oportunitatea de a asculta catalogul muzical complet pe platformă.

Pentru prima dată, comunitatea TikTok va putea folosi melodiile consacrate ale trupei în clipurile realizate. Utilizatorii vor putea crea coveruri şi remixuri ale unor hituri renumite precum „Start Me Up”, „It’s Only Rock ‘N Roll (But I Like It)” sau „Miss You” – toate acestea fiind disponibile în TikTok Sounds Page.

Întâlnirea dintre Mick Jagger şi Keith Richards în gara din Dartford, Anglia, în 1961 şi pasiunea împărtăşită de Muddy Waters şi Chuck Berry au dus la formarea uneia dintre cele mai mari trupe de rock and roll din toate timpurile. După mai bine de 60 de ani, TikTok este încântat să ureze bun venit pe platformă trupei The Rolling Stones şi va oferi astfel acces la catalogul de melodii de renume întregii comunităţi.

Mai mult, solistul Mick Jagger va fi prezent pe TikTok şi prin contul său personal (@jagger). Acesta se alătură colegului de trupă Keith Richards care a ajuns oficial pe platformă anul trecut (@officialkeef). Fanii pot urmări ambele conturi, dar şi canalul oficial al trupei, unde vor putea găsi conţinut exclusiv din culisele show-urilor live, sesiuni de înregistrări în studio şi multe altele.

Trupa a postat deja primul său video pe platformă, în care prezintă imagini de arhivă rare şi încurajează fanii să interpreteze, să se mişte şi să se îmbrace ca The Stones.

Citește și VIDEO: Formația The Beatles, într-un film inedit realizat de poliţia japoneză în 1966

Pentru a celebra alăturarea pe platformă, TikTok lansează hashtag-ul oficial #TheRollingStones. Creatorii vor putea distribui astfel cele mai bune coveruri şi remixuri – fie că este vorba despre o versiune rapidă sau o redare acustică a melodiei preferate. De asemenea, TikTok invită creatorii să se mişte ca Jagger, să interpreteze în stilul lui Keith şi să arate cele mai bune look-uri inspirate de The Stones.

În plus, fanii de pe TikTok se vor putea bucura în exclusivitate de un playlist nou curatoriat de trupă. Acesta va include 44 de hit-uri din catalogul muzical inclusiv piese precum „Start Me Up”, „It’s Only Rock ‘N Roll (But I Like It)”, „Miss You”, „Angie”, „Beast Of Burden” şi multe altele.

Comunitatea TikTok a arătat o apreciere incredibilă pentru The Rolling Stones, iar cererea pentru catalogul muzical al trupei a fost impresionantă. Hashtag-urile #TheRollingStones şi #RollingStones au cumulat peste 500 de milioane de vizualizări înainte de alăturarea trupei pe platformă, creatorii aducând un omagiu contribuţiei importante a trupei în muzică prin coveruri instrumentale, challenge-uri tip „continuă versurile”, postări de apreciere pentru Keith Richard şi cele mai bune interpretări muzicale în stilul lui Mick Jagger. 

📢 Vrem să auzim părerea ta!

Deși comentariile pe site sunt închise, conversația continuă pe pagina noastră de Facebook. Fie că vrei să discuți mai mult despre subiectul articolului, să pui întrebări sau pur și simplu să te alături comunității noastre, te așteptăm cu drag!

👉 Urmărește-ne pe Facebook