Un bărbat şi-a scris numele pe unul dintre blocurile zidului cetăţii Sarmisegetusa din plictiseala, a declarat polițiștilor

Un bărbat riscă dosar penal după ce şi-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara, precizând că bărbatul a explicat că a recurs la acest gest întrucât se plictisea.

”Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 că un bărbat şi-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa. Patrula de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, iar împreună cu arheologul prezent la cetate, au sesizat că pe o piatră din zidul acesteia erau scrijelite mai multe nume”, relatează IJJ Hunedoara.

Întrebat cu privire la motivul pentru care a distrus monumentul istoric, bărbatul le-a spus jandarmilor că nu există un motiv anume, ci că a făcut-o din plictiseală.

”De asemenea, colegii noştri au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere care au fost predate poliţiştilor pentru a se continua cercetările”, transmite IJJ.

Citește și 13 elevi din municipiul Hunedoara, pe urmele lui Ioan (Iancu) de Hunedoara, la Varna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.