Un decor s-a prăbuşit peste o actriță în timpul unui spectacol la Teatrul German din Timişoara

O actriţă care juca pe scena Teatrului German din Timişoara, duminică seară, a fost rănită, după ce un decor din lemn a căzut peste ea, femeia fiind transportată la spital. Decorul era susţinut de doi bărbaţi, şi ei fiind accidentaţi, dar care nu au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal.

”La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20:12,.poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor şi asigurat de doi bărbaţi a căzut şi a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

De asemenea, au fost accidentaţi şi cei doi bărbaţi care susţineau panoul, însă aceştia nu au necesitat transportul la spital.

”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timiş.

Pe scena Teatrului German din Timişoara se juca spectacolul Livada de vişini de Anton Cehov.

Citește și Universitatea de Vest Timişoara a anunţat lansarea programului „UVT pentru elevi”