Un nou număr al „Revistei române pentru literatură și artă”

A apărut numărul 9 al Revistei române pentru literatură și artă, publicație de cultură cu redacția în orașul hunedorean Călan. Numărul curent se poate accesa AICI. Întreaga arhivă se poate vizualiza AICI.

Acest număr este marcat de dispariția lui Nicolae Manolescu, una dintre cele mai influente figuri ale criticii literare românești. În paginile revistei se regăsesc, de asemenea, proze semnate de autori ca Monica Manolachi și Albert Dascălu, poezii de Mihaela Aionesei, Nuța Crăciun, Simion Cozmescu ș.a, cât și traduceri literare realizate de Marilena B. Matei. Pe lângă aceste contribuții literare, revista nu ocolește nici aspectele critice, Ladislau Daradici aducând în atenție cele mai recente apariții editoriale și fenomene culturale.

Nu în ultimul rând, Revista Română pentru literatură și artă invită poeții, prozatorii, criticii literari, traducătorii și iubitori de artă să își aducă aportul la viitoarele numere. Indiferent dacă este vorba despre poezie, proză, traduceri, eseuri sau articole pe teme culturale, contribuțiile sunt întotdeauna binevenite.

Toți cei interesați sunt încurajați să colaboreze, să scrie și să fie parte a acestei comunități ce își propune să pună în valoare frumusețea și diversitatea artei.