UNATC organizează, între 7-9 aprilie, a XXIII-a ediție a ”Ușilor Deschise”

Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti organizează, în perioada 7-9 aprilie, cea de-a XXIII-a ediţie a „Uşilor Deschise”, în cele două sedii ale sale, din Str. Matei Voievod şi Str. Tudor Arghezi.

Potrivit unui comunicat, timp de trei zile UNATC îi invită pe toţi cei interesaţi de programele sale de studiu să experimenteze pe viu viaţa de student şi de membru deplin al acestei comunităţi artistice şi universitare.

Cei care îşi doresc o carieră artistică în domeniul teatral, cinematografic sau media vor putea participa la ateliere sau cursuri deschise de actorie, regie, imagine, fotografie, coregrafie, multimedia, păpuşi-marionete, sunet şi montaj etc. Din program nu vor lipsi proiecţii de film, spectacole întregi, un flashmob realizat de studenţii UNATC, precum şi multe altele, precizează organizatorii.

Programul complet al evenimentului va fi public pe site-ul Universității şi pe rețelele de socializare ale UNATC. Participarea este gratuită.

Prin programele sale care pun accentul pe cercetare, inovaţie, diversitate şi interdisciplinaritate, UNATC le oferă studenţilor oportunitatea de a se specializa în domeniul teatrului şi filmului, precum şi în domenii mixte, la nivel de licenţă, masterat şi doctorat.

Citește și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România – Regal de carte la Salonul cultural de la Palatul Brătianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *