Universitatea „Dunărea de Jos” organizează „cursuri de blogger, vlogger și influencer”

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va derula în perioada următoare o serie de cursuri de blogger, vlogger și influencer. Cursurile se adresează tuturor celor care au absolvit cel puțin liceul, sunt pasionați de comunicarea în mediul online și își doresc să afle cât mai multe despre aceste noi meserii. Aceste module reprezintă o premieră în mediul universitar românesc și sunt organizate prin Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic, informează organizatorii pe Facebook.

„Cursanții vor avea posibilitatea de a învăța chiar de la bloggeri, vloggeri și influenceri cu vizibilitate în mediul online. Este vorba despre Gina Bradea – blogger culinar; Gabriel Coveșeanu – Cove – actor, prezentator de televiziune, influencer; Radu Alexandru (Pitici Gratis) – blogger, vlogger; Dan-Cătălin Predescu – jurnalist, blogger și influencer gălățean. Acestora li se vor adăuga și profesori de la Facultatea de Litere a Universității Dunărea de Jos din Galați”, mai scriu organizatorii.

Citește și Centrul Cultural Dunărea de Jos va avea o sală nouă de spectacole din fonduri europene

„Organizarea acestor cursuri este un prim pas în adaptarea conținuturilor noastre educaționale la noile cerințe de pe piața muncii, aflată într-o continuă schimbare. Pentru noi este foarte important să le oferim cursanților conținut relevant care să îi ajute să înceapă o carieră în acest domeniu. Vom avea atât informațiile teoretice, cât mai ales informații practice. Acesta este motivul pentru care am apelat la formatori care au deja experiență în acest domeniu și sunt în măsură să ofere informații aplicate”, a declarat prof. dr. Simona Antofi, decanul Facultăţii de Litere.

Taxa aferentă acestor programe de studii este de 300 de lei, corespunzătoare celor 20 de ore prevăzute în planurile de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *