VIDEO Ion Cristoiu este de părere că Maia Morgenstern ar trebui sancționată pentru „diversiune în favoarea lui Klaus Iohannis”!

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, pe canalul său de YouTube, că Maia Morgenstern ar trebui sancționată pentru „diversiune în favoarea lui Klaus Iohannis”!

Cristoiu susține că actrița Maia Morgenstern, prin publicarea mesajului în care a fost amenințată cu moartea, încearcă să acrediteze ideea că există antisemitism în România.

„Există Andrei Ilarie? Dacă există, să vedem cine e. Poate e vreun nebun de la psihiatrie. Și-atunci n-am voie să dau eu, Maia Morgenstern, este absolut iresponsabil. Ea ar trebui sancționată pentru că creează o diversiune”, a spus Cristoiu.

Maia Morgenstern a primit mesaje de amenințare pe care le-a făcut publice pe contul său de Facebook. Mesajul primit pe e-mail a fost semnat: „Din partea partidului AUR” și trimis de „Andrei Illarie” pe toate adresele oficiale de email ale Teatrului Evreiesc de Stat, pe care actrița îl conduce.

„Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască- n.r.). Cu ocazia Zilei Teatrului”, a scris Maia Morgenstern, alături de imaginile cu textul amenințărilor.

Comentarii

  1. Care e problemă acestui jurnalist care crede că în România a apărut repet a apărut antisemitismul,unde a trăit el in ultimi 50 de ani sa după moartea lui Ceaușescu când toate partidele naționaliste sudat vina pe evrei și motivele naziste au fost la baza alegerilor,numele lui Antonescu criminalul care a ucis mii de evrei a devenit erou național.Si azi un jurnalist are tupeul so condamne pe Maia Morgenstern că atâta la rădică liam sau că nu are. Voie sa publice emailul primit ,asta e democrația României inEU rușine jigodie antise mită.

    1. Din pacate , unii absolventi ai Facultatii de Filosofie a Universității Babeș-Bolyai – generația 1969, precum Ion Cristoiu, Ioan Gavra si Andrei Marga – formati ca filosofi (comuniști foarte si prea inversunati), asemenea lui Cristoiu, Marga, Gavra si or mai fi – absolventi ai Universității Babeș-Bolyai își continua ditiramba manipulatorie…si inca au mai apărut si apar la televiziunile naționale TV1 si TV Cluj.
      Dovediți, mai mult decât imorali, de instanțele judecătorești sau prin propriile declarații, sunt promovați ca repere comportamentale. Cel din urmă s-a folosit si de „admirația nemărginită față de iudaism” – fușteii de scară pentru devenire personală- dar, fără să iubească pe cei aparținatori iudaismului…

  2. Daca individul Cristoiu sustine – sau minte – ca amenintarea e semnat de un nume gals, ar trebui sa prezinti dovezi si nu sa debitezi prostia. Si este ilogic sa acuzi un om ca a primit o amenintarea. Mai ales de la un individ- dupa basmele lui Cristoiu- care nu are curajul sa semneze. Mai exact Cristoiu se identifica cu amenintarea si mai are si impertinenta sa acuze victima

Comments are closed.