VIDEO Ion Cristoiu este de părere că Maia Morgenstern ar trebui sancționată pentru „diversiune în favoarea lui Klaus Iohannis”!

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, pe canalul său de YouTube, că Maia Morgenstern ar trebui sancționată pentru „diversiune în favoarea lui Klaus Iohannis”!

Cristoiu susține că actrița Maia Morgenstern, prin publicarea mesajului în care a fost amenințată cu moartea, încearcă să acrediteze ideea că există antisemitism în România.

„Există Andrei Ilarie? Dacă există, să vedem cine e. Poate e vreun nebun de la psihiatrie. Și-atunci n-am voie să dau eu, Maia Morgenstern, este absolut iresponsabil. Ea ar trebui sancționată pentru că creează o diversiune”, a spus Cristoiu.

Maia Morgenstern a primit mesaje de amenințare pe care le-a făcut publice pe contul său de Facebook. Mesajul primit pe e-mail a fost semnat: „Din partea partidului AUR” și trimis de „Andrei Illarie” pe toate adresele oficiale de email ale Teatrului Evreiesc de Stat, pe care actrița îl conduce.

„Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască- n.r.). Cu ocazia Zilei Teatrului”, a scris Maia Morgenstern, alături de imaginile cu textul amenințărilor.