Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022 

Spectacole de excepţie, concerte incendiare şi premiere cu muzică, dans şi magie vor avea loc, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, la Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022, informează Agerpres.

Evenimentele se vor desfăşura la Palatul Naţional al Copiilor, unde vor veni Gaşca Zurli, Cutiuţa Muzicală, Magicianul Robert Tudor, Pianul cu Poveşti al Danielei Nane şi Dorian Popa.

Acestea sunt câteva din numele care promit un weekend plin de magie pentru cei mici, dar şi pentru părinţi, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Teatrul Muzical Ambasadorii.

Pe lângă spectacolele de excepţie, la care biletele au fost deja puse în vânzare, vor fi puse în scenă şi o serie de evenimente cu acces liber pentru public. De asemenea, Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii dau startul campaniei „Ambasadorii Faptelor Bune” alături de HOSPICE Casa Speranţei, prin care toţi cei care participă la spectacole pot dona, în urnele special amenajate, o jucărie nouă sau recuzite şcolare copiilor nevoiaşi.

Pe 30 septembrie Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022 debutează pe scena Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 17,00, cu premiera baletului „Caruselul Prieteniei”, adaptare pe muzica lui Mihail Jora, şi de la ora 18,30, cu spectacolul trupei pentru copii Gaşca Zurli.

Citește și Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” revine după doi ani de pandemie

Cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă 1 octombrie, începe la ora 11,00 cu spectacolul „Cutiuţa Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate'”, iar de la ora 12,15 se joacă spectacolul Magicianului Robert Tudor. De la ora 14,00 urmează alte spectacole, acestea fiind cu acces liber, în limita locurilor disponibile: „Bucurie la palat” – ora 14,00, „Tărâmul îngheţat” – ora 15,30, „De la clasic la jazz” – ora 17,00, „Tabloul Vrăjit” – ora 18,30.

Ultima zi aduce în faţa publicului, de la ora 11,00, premiera spectacolului muzical „De-a Harap Alb”, iar de la ora 12,30 concertul lui Dorian Popa, care va susţine şi un discurs împotriva abandonului şcolar şi pentru promovarea educaţiei. Începând cu ora 14,30, „Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii 2022” continuă cu spectacolele cu acces liber în limita locurilor disponibile: „Future artists”, de la ora 14,30, şi „Pianul cu poveşti” – cântece şi poezii pentru copii cu actriţa Daniela Nane şi pianista Ioana Maria Lupaşcu, de la ora 16,30.

Înainte, între şi după spectacolele din toate cele trei zile de eveniment, spectatorii pot face poze cu artiştii şi personajele preferate în foaierul Palatului Naţional al Copiilor.